Monk, 60, tank(možnost heal, popř. dps)
Link na Armory:
2.) Progress:
Castel Natharia full HC, SoD normál a něco málo na HC
3.) Alti:
Resto Shaman
Resto Druid
4.) Info o sobě: ročník narození, rodina, bydlišťě (město), zaměstnání/student. Vaše zájmy, orientace, úchylky, prostě cokoliv, čím nás chcete zaujmout

1992, žena plus dítě, kousek od Zlína v malebné vesničce jménem Hostisova, pracuji v hospodě. Zájmy mám jen rodinu a občasný alkoholismus. Úchilka pití zapaleneho alkoholu.
5.) Jsi ochotný tvrdě progresovat, utrácet goldy za opravy při wipech a tolerovat chyby ostatních?
Bez utrácení a bez chyb progres prostě nejde.
6.) Kdy můžeš hrát?
Skoro každý po 22 hodině někdy dřív podle toho kdy ostatní mají dotankovano v nádrži
7.) Proč chceš hrát s Night Raiders?
Zaujal mě raid time a chci být součástí dlouholeté tradice
8.) Odkud ses dozvěděl o Night Raiders? (trade kanál, wow progress, známost atd.)
Wow progres a spousta lidí z jiných guild doporučuji vzhledem k me dochazce.
Bonusove (ale povinne) otázky:
1.) Jak se díváš na sex s jiným druhem než homo sapiens, zkušenosti, fotky, prezentace...
Nemusím zažít vše ale taky nesoudim druhé
2.) Už jsi byl někdy penetrován geneticky modifikovanou kukuřicí?
Nemám takovou informaci
3.) 1man1jar.org - zkušenosti, fotky, prezentace...
Staré známé. Osobně nejsem příznivce těchto hrátek. Ale komu se to líbí ať si tam rve co chce.
4.) Boss má cca 10% života, jak na tebe zapůsobí zvolání "afk dítě", "afk milenka" "afk soused zvoní v koženém prádle a s bičem v ruce" a něco od našich bratia zo severomadarska "afk ovca"?
Když musíš tak musíš
5.) Jaký máš vztah ke svým vlasům?
Jednou v sázce o panáka jsem se ostříhal do holá.
6.) Prosíme o detailní seznam úchylek, deviací, zkušeností s bizardními sexuálními praktikami, etc.
Az to přijde budete první komu o tom dám vědět.